BLI MEDLEM

Missing Justice Sverige är en politiskt och religiöst oberoende ideell förening. Som blivande medlem måste du ha fyllt 18 år. Om du tycker att rättssäkerhet och trygghet är viktigt och delar föreningens syfte och målsättning är du välkommen som medlem. Någon allmän publicering av vem som är medlem görs inte. Som medlem kan du följa vad som händer på hemsidan och får ett nyhetsbrev minst var tredje månad.


I föreningen kan du vara antingen ordinarie medlem eller stödmedlem. Ordinarie medlem betalar en årsavgift på 250 kr och kan vara med på årsmöte med rösträtt. Att vara stödmedlem är gratis, men du kan inte vara med på årsmöte och saknar rösträtt. Om en ordinarie medlem inte betalar in sin årsavgift så övergår denna till att bli stödmedlem. Både ordinarie medlem och stödmedlem får genom att fylla i formuläret här nedan även nyhetsbrevet.


Du som vill bli ordinarie medlem betalar in 250 krbankgiro 5395-2180 eller swishar in summan på nummer 123 473 46 79. Glöm inte att skriva ditt namn när du betalar.

Gör så här:


 1. Fyll i din E-postadress.
 2. Fyll i ditt Förnamn.
 3. Fyll i ditt Efternamn.
 4. Fyll i ditt Födelseår med fyra siffror.
 5. Tryck på rutan för samtycke till behandling av personuppgifter.
 6. Tryck på Skicka.
 7. Vänta på e-post till din inbox för din valda e-postadress vid punkt 1.
 8. I mejlet Confirm Subscription från nyhetsbrev@missingjustice.se trycker du på länken "klicka här" för att godkänna ditt medlemskap. Klart!Får du inget mejl kan du se här hur du går vidare.

Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter *

För den som inte använder hemsidan för att anmäla sig som medlem finns också möjligheten att anmäla sig som medlem genom att skicka ett vanligt brev till föreningens adress. I så fall skriv att det gäller en anmälan om medlemskap i Missing Justice Sverige och ange namn, adress och födelseår. Om det gäller en anmälan som ordinarie medlem så ange också att inbetalning skett om 250 kr. Vi bekräftar sedan medlemskapet genom att skicka en bekräftelse till den adress som angetts.

Problem med registreringFår du inte ditt bekräftelse-mejl efter registrering kontrollera följande:


 • Om den hamnat i skräppost (kan ha filtrerats som oönskad e-post).
 • Att du skrivit in din e-post adress korrekt (kanske glömt en punkt).
 • Vi använder nyhetsbrev@missingjustice.se för att skicka registrering och nyhetsbrev, så man kan tillåta adressen i sitt e-post filter. För mer information om filter, kontakta din leverantör av e-post eller e-post klient.


Har du fortfarande problem kan vi kontakta vår leverantör av nyhetsbrev.

Fyll i formuläret här och beskriv ditt problem så återkommer vi till dig.